Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csak en vagyok ilyen bena h...

Duffyyd kérdése:

Csak en vagyok ilyen bena h egyszeruen keptelen vagyok kiszedni a kontaklencset?

Figyelt kérdés
Ma voltam betanitason kb 25percet azzal vergodtem hogy berakjam , sikerult. Utana ki kellett volna szedni es azzal is vagy egy csomot bajlodtam addigra a sminkem is szetfojt es szurt a szemem , bepirosodott es nem tudtam kiszedni vegul a doktorno szedte ki...es igy nem vihettem haza, szerdan megint megyek 1 orara betanitasra es muszaly h sikeruljon mert mar a teljes arat regen kifizettuk es jun1-en utazom el, es mar 3 napszemcsit is vettem, es ha nem fog sikerulni akk nem tudom hordani(mert szemuveges vagyok)...nagyon elvagyok keseredve nagyon bena vagyok.. ://

2012. máj. 21. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Menni fog, gyakorlás és türelem kérdése.

http://www.youtube.com/results?search_query=contact+lenses+t..

Tele a net is, hogy segítsenek hogyan tedd be és szedd ki a lencséket, én nem úgy szoktam, ahogy betanítottak. Egyszerűen kicsit hozzányomom a szemhéjaim a szemgolyómhoz, és így becsukom őket, a lencse pedig kipattan a szememből. Havi vagy 2 hetes lencsénél nem ajánlom, mert sérülhet a lencse, de napinál ez nagyon kényelmes megoldás, mert úgy is megy utána a kukába.

2012. máj. 21. 22:47
 2/15 anonim válasza:
de hogy vagy béna: D senkinek se megy elöször annyira profin nekem is volt vagy másfél óra vagy több mire beraktam meg kivettem 3 szor nekem is elég piros volt a szemem azt hiszem v már nem tudom: D hogy probáltad kivenni meg berakni?
2012. máj. 21. 22:51
 3/15 A kérdező kommentje:
Okeee,koszonom szepen !! :)) Nekem csak napi lenne, mert amugy inkabb szemuveg parti vagyok mert megszoktam,jol is all :) Megprobalom majd szerdan meg1x remelem sikerulni fog. :)
2012. máj. 21. 22:52
 4/15 anonim válasza:
elözö vagyok amúgy hány éves vagy? hol voltál melyik városban, melyik optikában? mindjárt keresek egy videot is,hogy én hogyan veszem ki meg sztem, hogy egyszerübb
2012. máj. 21. 22:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Ohh, koszonom szepen, pedig mar tenyleg azt hittem csak nekem megy ilyen benan..Hmm...hat ahogy az a no mondta , azt mondta ugy rakjam be h nagyra nyitom es lassan berakom, de akkor is vagy 5x osszegyurodott stb. a kivetelnek meg azt mondta h a feher resznel vegyem ki, es alulra nezzek... ebbe a vicces az h a doki aki ott volt egyszeruen kiszedte es betette nem ezzel a teknikaval...(ott felfele kellett nezni) :// szooval nem is igazan ertem...
2012. máj. 21. 22:54
 6/15 A kérdező kommentje:
Bpen, a Astorianal a Vision Expressbe , napi lencserol van szo csak a napszemuveg miatt szerettem volna...16leszek kevesebb mint 1 honap mulva. :)
2012. máj. 21. 22:56
 7/15 anonim válasza:
hát semmisem egyszerü: D nekem már van egy 2 éves rutin: D http://www.youtube.com/watch?v=sTUaVfmgl_I ílyet se láttam még kivételnek de lehet h müködik csak azért ha kiprobálod hajolj az asztal fölé h ne a földre essen ha kiesik a szemedböl:"D http://www.youtube.com/watch?v=sgLSdMLbA0Y&feature=related lehet így de ezt neked nagyon nem ajánlom: D http://www.youtube.com/watch?v=fjoaurNKg60&feature=related ezaz igazán jó video:D így kell berakni és igyis kell kivenni ha nem menne így a kivétel probaképp megprobálhatod az elsőt is : D am nem mindig kell arra hallgatni ahogy mondja a szemész csináld ahogy tudod: D ja és nekem segitett azis hogy a tükörbe kocentráltam egy pontra igy nagyon néztem nem tudom elmagyarázni és úgy sikerült berakni és legyél bátor ha kicsit rossz érzés ne vedd el a kezed és ne pislogj: D hát kecskeméti vagyok nem ismerem pestet: D 17/f
2012. máj. 21. 23:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Te egész jól haladsz. Én 1 órát kínlódtam a szemésznél csak az egyik szememmel.

Otthon már 1 óra alatt mind2 szem ment. Később már fél óra alatt betettem a kontaktlencséket.

Kivenni szerintem egyszerűbb. A mutató és a hüvelykujjaddal összecsíped a lencsét és kiveszed. Először tedd rá az ujjaid a pupilládra ahol a lencse van, egy határozott mozdulattal már ki is tudod venni.

2012. máj. 22. 06:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Huu azt az elso modszert komolyan kiprobalom. :DD A masodik az ami nem menne... :// A harmadik meg tiszta olyan mint a masodik...Na de majd megyek holnap es akkor smink nelkul , elhatarozottan kiveszem. :DD :) ... Köszönöm szépen. xDDDD :)... Utolso valaszolonak: En az egyik kontaklencset sikeresen szetszakitottam a kormommel..pedig egyaltalan nem is volt nagy, csak épp h egy picit...a berakas meg egyszer sikerult nagy nehezen de addigra mar nagyon ideges voltam xd :SS amugy az a noci se volt vmi jo betanito... szoovaall...koszonom meg1x a valaszoloknak. :))
2012. máj. 22. 13:14
 10/15 delusion válasza:
Na hogy állsz? :) Csak azért kérdem, mert átérzem a problémádat - én is nagyon sokat szenvedtem a kontaktlencsével. Eleinte be se tudtam rakni órák alatt sem, és annyit bénáztam, hogy csak úgy spontán ömlött a könny a szememből...egyébként is nagyon ügyetlen vagyok, remeg a kezem..aztán most, másfél-két évvel később napi 1 perc az egész kontaktlencsetisztítás-berakás-kiszedés, tükör meg egyéb segédeszközök nélkül. De szerintem már 1-2 hónap alatt is az órákat leredukáltam 10-15 percre. :) Kitartás. Ha nekem ment, akkor neked is menni fog, ezt garantálom.
2012. jún. 9. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!