Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan győzhetném meg testvére...

Hogyan győzhetném meg testvéremet?

Figyelt kérdés
testvéremnek rossz a szeme, a monitort közelről nézi, iskolába is mondták tanárok hogy kell neki szemüveg mert az első sorból sem lát, de ő hallani sem akar róla. A családnak alig van pénze. Anyukám tervezi hogy veszünk neki, de ugye még nincs pénz, apukámnak ha felhozom ideges lesz és aztmondja törődjek magammal és tanuljak (rossz tanuló vagyok)

2012. máj. 11. 22:03
 1/4 anonim válasza:
Itt inkább a szülőket kell meggyőzni, hogy áldozzanak rá. Ha elmentek felírnak szemüveget sztk-n olcsóbban és nem csak olyan csúnya nagyikereteseket már, ettől nem kell aggódni. Nem tudom hány éves a tesód de gondolom 18 alatt van akkor még olcsóbb a dolog.
2012. máj. 11. 22:15
 2/4 A kérdező kommentje:
milyen ez az sztk elmagyaráznád részletesebben pls
2012. máj. 11. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A szemüvegre kb. semmilyen támogatást nem a TB, se 18 év felett, se alatta..

Én 22 éves vagyok, 2 éves korom óta szemüveges, évente 50-60 ezer Ft-ba kerül a szemüvegem...

Mondjuk keretek vannak már 10 körül, a tesódnak nem kell vékonyított lencse, így 20-ból kijöhettek.

2012. máj. 12. 12:40
 4/4 anonim válasza:
Nekem 5000-ből kijött vékonyított lencsével együtt, bár én a legolcsóbb keretet vettem és biztos vagyok benne, hogy az ofotértben jobb minőségű lencsét raknak bele, meg jobb minőségű keretet adnak stb, de egy éve megvan ez a szemüveg és nincs vele semmi bajom, jól látok benne. Egyébként azért akartam 5000 alatt kijönni, mert kontaktlencsét hordok és nem csináltam nagy ügyet belőle. Ha kell privátban az optika címe, ahol ennyiért megcsinálják, írj.
2012. máj. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!