Hány nap alatt szívódik fel a monokli?
Ez emberenként változik hogy mennyi idő alatt múlik el.
Régebben jártam küzdősportokra.
Néha kaptam egy szépet.
Nekem 2 hét a minimum.
Váltogatja addig a színét.
Ha eljutsz sárgáig akkor már csak 1-2 nap:)
Egyébként rajtam minden meglátszik.
Ha erősebben megfogod valahol a bőrömet ottmarad a nyoma.
Köszönöm mindenkinek! Most leírom a tapasztalatomat, ha másnál is felmerül ez a kérdés. :) Pénteken hajnalban csináltam a monoklit, most csütörtök van, és már alig látszik. Az intenzív kúra lényege :)
első nap jégzselével jegelni kell, hogy az ereket lehűtsük, így lemegy a duzzanat, és kevesebb vér jut a szövetekbe. A következő napokban, kentem fekete nadálytővel, mint a félőrült, és melegítettem. Melegíteni azért kell, hogy fokozzuk a vérkeringést, és így gyorsabban dolgozza ki a szövetekből a vért. Most ott tartok, hogy a szemhéjam sárgás, a szemem alatt pedig rózsaszín a folt. Holnapra már tuti lesz, szombaton ráalapozok, és tuti nem fog látszódni. :D
2012-es poszt, de leírom az én tapasztalatomat, hátha másnak hasznos lehet.
Én a szemem alatt vertem be annyira, hogy szét is nyilt a bőröm. Jegeltem közel 2 óráig ( rongyba becsavarva valami fagyasztott étel pl.: borsó ), másnap reggelre pedig elég szép fekete folt lett körülötte. Barnásítóval próbáltam eltakarni, aztán most 2-3 nap után ahogy próbáltam fürdésnél levakarni magamról a tucat barnásító krémet, észrevettem, hogy ami idáig fekete folt volt, az hámlik le, és alatta már ott a sima bőr. Most neogranormonnal kezelem, így 1-2 napon belül teljesen eltűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!