Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi történik velem?

SomLilly kérdése:

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
Testnevelés órán valamikor néha elsötétül előttem a világ ,minden fekete lesz, bedugul a fülem. Mi a problémám?

2012. máj. 1. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Rossz vérkeringés. Túl sokat fogytál/nagyon sovány vagy. Esetleg az ellenkezője: komoly túlsúly. Ha egyik sem, akkor lehet egyéb okból szívprobléma, vérkeringési zavar. A fő ok, hogy nem kap elég vért (oxigént) az agyad, ez ájulásközeli állapotot okoz.

Egyél sokat, rendszeresen, kiegyensúlyozottan (vagy ha túlsúly, akkor fogyókúra), ne erőltesd magad túl. Mellette nem árt, ha elmész orvoshoz, ha keringési gond van, jobb minél hamarabb kiszűrni (a nagyon sovány nőknél rendkívül gyakori például a billentyű-zavar, nekem is van, én is szoktam emiatt szédülni), még akkor is, ha nem kell rá gyógyszert szedned, mert ártalmatlan. (Később a terhesség miatt szükséges ezt tudni.)

Persze ha a neved megtévesztő és fiú vagy, akkor mindenképpen lásson orvos is. Ha rendszeres, akkor minél előbb.

2012. máj. 1. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. máj. 1. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Leesett a vércukorszinted.

Velem is volt ilyen amikor túlhajtottam magam.

2012. máj. 2. 12:40
 4/4 anonim válasza:
Gyenge vagy, mint a harmat, kezdj el gyúrni!
2012. máj. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!