15mm-es kontaktlencse fiúknak?
Figyelt kérdés
Nektek erről mi a véleményetek? Hogy áll a fiúknak a 15mm-es színes lencsék, amik optikailag felnagyítják az ember szemét? Mennyi időre lehet bent egy nap maximum? Nem ajánlott? Valami fontos tudnivaló róluk? :)2012. ápr. 30. 18:52
1/3 anonim válasza:
Gyönyörű szemed van, hagyd hogy nézegethessék a lányok!
2/3 anonim válasza:
Lefordítva: Kipróbálhatod, de hosszútávon nem javasolt... Az indoklás hosszú és fáradalmas. Én erről egy órás monológot hallgattam végig a kontaktlencsésnél...
3/3 anonim válasza:
Egy az hogy a színes lencséken mindenki látja hogy csak lencse mert nem természetes se a színük se a mintájuk, kilátszik belül a saját szemszíned is ami elég fura és cseppet sem szép. Az ilyen nagy lencséket meg max cuki kislányokon tudom elképzelni akik mégcukibbak próbálnak lenni. De egy fiúnak minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!