Másnak is látszik a kontaktlencse?
Szerintem tuti nem a lencse miatt nagyok a szemeid. Ha most váltottál szemüvegről kontaktlencsére, akkor azért tűnhet nagyobbnak azoknak, akik megszoktak szemüveggel, mert a szemüveg tényleg kicsinyíti a szemet. A kontaktlencse viszont nem változtatja szerintem.
Nekem a lencse széle szokott a szememben látszani, onnan veszik néha észre, hogy van a szememben.
Nekem látszik mert ezt a lencsét enyhén kékre színezték hogy könnyebben "megtaláljam" a szememben és a tárolóban.
Nem én akartam így, ezt írták fel.
Lehet hogy más nem veszi észre de akinek kontaktlencséje van az észre veszi a másikon ha jól megnézi a szemét.
Amikor meglett a lencse akkor sokan nézegették is a szemem hogy hol van de nem látták, akkor mondtam hogy mit figyeljenek és így már észrevették.
A mínuszos szemüveg kicsinyít tehát a szemedet is kicsinyíti, ezért mondják hogy nagyobb a szemed mint szemüvegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!