Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért szúr a szemem? (Bővebben...

Miért szúr a szemem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kint sétálgattam és egyszer csak elkezdett szúrni iszonyatosan a bal szemem,mintha 3 szempilla lenne benne. Bejöttem,megnéztem,és sehol semmi! De nagyon szúrt, ez több mint másfél órája volt,még most is szúr kicsit,de már "csak" egy helyen. Ez mitől lehet?
2009. jún. 19. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

fel is lehet akadva a szempilla felülre, mert nem csak a klasszikus "alul megnézem, hmmm..itt is van" eset eshet meg! Nekem volt már ilyen, és begyulladt a szemem, de közbe meg nem volt benne semmi, és végül csak napokkal később jött elő, felülre akadt föl, és úgy fordult, hogy nem tudott kijönni látható helyre.De általában elő szokott bújni magától, próbálj meg öblögetni, hogy veszel a tenyeredbe vizet, és benne pislogsz a fájós szemeddel, az jó szokott lenni, nekem beválik, meg csillapítja a fájdalmat is a hideg víz :)

22l

2009. jún. 20. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!