Lehet bajom a kontaktlencsétől ha nagyon fáj
berakásnál?
Figyelt kérdés
De irtózatosan! Komolyan, nagy a fájdalomküszöböm, amikor beraktam annyira borzasztóan fájt, hogy az orvos is mondta, ő még nem látott ilyet. De tényleg, üvölteni tudnék annyira.De nyáron nem akarok szemüveget hordani. Nagyon nem.Legelső kontaktlencsepróbámon nem volt probléma, hazavittem, beraktam, egyből fájt. jah igen és ha pislogok akkor is de lehet méretre csináltatni kontaktlencsét. az érdekelne még h a direkt a szememre gyártottal nem fog annyira fájni?
15/L
2009. jún. 19. 11:43
1/7 anonim válasza:
Azért fáj mert nem illeszkedik pontosan a szemedre!!
Nekem is kontaktlencsém van és megvizsgálták előtte a szemem , gördülését stb. Majd rendelésre érkezett a lencsém. Te is menj el egy jó optikushoz! Ő majd megállapítja milyen kell Neked!
2009. jún. 19. 18:38
2/7 anonim válasza:
Jó kontaktlencse szalonban valószínűleg jó lencsét rendeltek a számodra. Szerintem kicsit (nagyon?) hisztis vagy. Ha a szemüvegtől mindenáron szabadulni szeretnél, nem kéne egy kicsit uralkodni magadon? Mert, ha ez nem sikerül, szerintem nem való neked a lencse!
2009. jún. 19. 22:10
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, sztem akkor elmegyek egy jobbhoz, h megnézzék a szememet.Am nem vagyok hisztis, csak nagyon érzékeny a szemem!
2009. jún. 20. 15:41
4/7 anonim válasza:
Lehet, idióta a kérdés, de velem is előfordult már: nem lehet, h fordítva tetted be? Volt, amikor véletlenül én is ugy tettem be. A másik, ami eszembe jut, hogy a kontaklencséknek megvan az élettartamuk. Arra is figyelni kell. Továbbá nekem azt mondták, hogy napi 8 óránál többet nem ajánlott bent tartani, mert még árthat is.
2009. júl. 3. 00:01
5/7 A kérdező kommentje:
lehet ebben a fordítva berakásban valami... de enkem mindig fáj... de lehet h mindig fordítva raktam be:D
2009. júl. 5. 18:23
6/7 anonim válasza:
ha annyira elviselhetetlen akkor mi a francnak hordod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!