Hol tudnék kontaklencsét csináltatni Mátészalkán?
Ha kontaktlencsét írt volna akkor tudnál válaszolni? Tényleg nem hiszem el, hogy vannak itt olyanok, akik csak azért szólnak hozzá, hogy a legapróbb hibákat is kijavítsák. Ha nem értesz a témához, vagy nem tudsz rá válaszolni akkor ne írj ide. Elnézést kérek a kérdezőtől nem vagyok még Mátészalka közelében sem nem tudok rá válaszolni én sem de egyszerűen idegesítenek az ilyen válaszok.
Ja igen első válaszoló:
"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
második vagyok
A Szöszi Optika, Mátészalka belvárosában található, a Hősök tere 2 szám alatt . Az üzlet tágas, elegáns, európai színvonalú, a kiszolgálás figyelmes és szakszerű. Mára már technikailag oly szintre fejlődött, amely a környéken egyedülálló. A számítógépes készülék, melyet a drágább progresszív lencséjű szemüvegek készítésénél alkalmaznak és a többi precíziós készülék, nem hagynak hibalehetőséget a lencsék kiválasztásánál, méretre csiszolásánál. A szalonban szemész-szakorvos végzi a szemvizsgálatot. A vendég a vizsgálatot követően akár az új szemüvegben távozhat. Az üzletben, az országban megtalálható összes kontaktlencse és ápoló folyadék is kapható. A szemüvegkeretet több gyártó által kínált széleskörű palettából választhatja ki a vendég, így mindenki megtalálhatja az ízlésének a legmegfelelőbbet. A szemüveg lencséi kiváló minőségű HOYA termékek. Széleskörű a napszemüveg paletta is!
Cím: 4700 Mátészalka, Hősök tere 2 .
Telefon:
(44) 500 144
Email: szoszigabo@gmail.com
Weboldal: [link]
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!