Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitöl van ez a szememmel? :S

Mitöl van ez a szememmel? :S

Figyelt kérdés

sziasztok. a szemem nagyon sárga és eres...nemtudom mitöllehet ez de a fehér rész elég durván sárgásodik.

májproblémám nincs mert kivizsgáltattuk,sminkelni nem igazán szoktam magam... nemtudom mi lehet a baj de annyira rossz mert engem nagxon zavar szo szerint csunya a szemem !!!

köszi elöre is a válaszokat/tanácsokat.

2009. jún. 16. 00:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és alkoholt se iszok természetesen...mégcsak 15 éves vagyok és lány :(
2009. jún. 16. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
alkoholt nem.. és cigit sem szívsz?
2009. jún. 16. 00:05
 3/12 A kérdező kommentje:
nem dehogy :S
2009. jún. 16. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Máj, epe, mellékvese, vérképzőszervek, hasnyálmirigy.

Ezeket működését mind megnézték nálad?

2009. jún. 16. 00:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
én gilbert kóros vagyok, attól szokott ilyen lenni nálam.
2009. jún. 16. 00:16
 6/12 A kérdező kommentje:

igen,teljes kivizsgálást csináltak .. a vesémnél kicsit több volt az érték mint amennyinek kellett volna lennie....

ez okozhatná ?:S

2009. jún. 16. 00:17
 7/12 A kérdező kommentje:
és milyen az a gilbert kór??????
2009. jún. 16. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

vérszegénység jele is lehet.

"A béta major alak (két béta talasszémia gén öröklésekor, Cooley vérszegénységnek is nevezik) súlyosabb, növekedési elmaradásban, sárgaságban (bőr és a szem fehér részének sárga elszíneződése)"

[link]

2009. jún. 16. 01:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Gilbert kór ilyen enzim gubanc, a bilirubin szinted jelezheti, hogy van ez a bajod, és egyik ismerősömnél nem figyeltek erre. Nem vagy Zsuzsa véletlenül? Összes Gilbert kóros ismerősöm Zsuzsa, ennek semmi érteme nincs csak akkor már érdekel.

Nem ettél sok karotint?

Répában vagy tablettában? Attól is besárgulhatsz.

2009. jún. 16. 02:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A béta-karotintól inkább a bőröd lesz sárgás elsősorban. Májadat rendesen megnézték?

Lehet a túl sok méreganyag is.

Mindenképpen járj utána, menjetek el minden orvoshoz, ne hagyjátok lerázni magatokat!

Amiket itt leírtak azokat írd fel egy cetlire és az orvostól egyesével kérdezz rá, mondd, hogy ezeket az ötleteket tudták mondani mások, legyen szíves kizárni egyiket-másikat, vizsgálatokat végezni.

Valami probléma biztos van, ezt ki kell vizsgáltatni és kezelni kell. Azért ne aggódj, még fiatal vagy és ha rájönnek a bajra semmi probléma nem lesz, túl fogsz rajta jutni.

Sok szerencsét, majd írd meg mi volt a probléma!

2009. jún. 16. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!