PRK lézeres látáskorrekciónál lehet érezni valamit abból, amikor lekapargatják a szaruhártya felszínét?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mit érez az ember?2009. jún. 15. 18:46
2/6 anonim válasza:
Én 6 szemorvossal dolgozom/találkozom hetente. Abból négyen közepes (-4,5, -5,00 dioptriás)rövidlátók, és igen fiatal, 30 és 40 év közötti emberek. A négyből ketten szemüveget,ketten pedig kontaktlencsét viselnek. Mindannyian magabiztosan állítják, hogy soha az életben nem vállalkoznának lézeres látásjavító műtétre.
EZ EGY KICSIT ELGONDOLKODTATÓ, NEM?
3/6 anonim válasza:
Azért bizarr kicsit, mert gyakorlatilag faragnak a szemeden... Ami akármivel is történik, akármilyen profizmussal, nem egy vállrándítással elintézhető aggály.
4/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja túl vagyok a műtéten. Nem éreztem semmit a műtét részéből. Kb 7 perc volt a két szemem. Azóta 100% feletti a látás mindkét szememen. Nagyon megérte a műtét!
2009. szept. 3. 12:07
5/6 anonim válasza:
Remelem meg idekukkant a kerdezo,ugyanis az erdekelne,h pontosan mennyi ido kellett ahhoz h a latasa 100% legyen a mutet utan?Egy baratnom mar kb 3 hete csinaltatta,es ugyanolyan homalyos es rossz a latasa.Elore is koszonom a valaszt!
6/6 A kérdező kommentje:
A jobb szememmel 1 hét után, a ballal 1 hónap után láttam 100%-ot. Van egy honlapom, ott minden élményemet leírtam ezzel kapcsolatban: [link] Remélem javulni fog a barátjának a szeme! Nagyban függ a kezelt dioptriától és attól,h plusszos vagy minuszos volt a szeme. A kontrollokon nem mondtak semmit erre? Üdv
2009. okt. 20. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!