Szaruhártya gyulladásom van. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Ma voltam a szemészeten, azt mondták mehettem volna előbb is, mondjuk egy héttel. Kaptam cseppet és már holnap kell mennem kontrollra. Mire számíthatok? Lesz ott valami beavatkozás? El felejtettem megkérdezni és tudni szeretném, hogy tudok-e majd vezetni, mert autóval mennék.2011. júl. 6. 16:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem, hogy tudsz-e vezetni, az attól függ, hogy milyen lesz a látásod. Bár, ha teheted, akkor ne engedd meg ezt a kockázatot. Azt nem tudom, hogy lesz-e valamiféle beavatkozás; gondolom én, ha szépen javul, akkor nem.
Mindenestre jobbulást. :)
2/4 A kérdező kommentje:
thx
2011. júl. 6. 17:02
3/4 A kérdező kommentje:
Most érzékeny a szemem a fényre, de tudok tőle vezetni. Csak azt szeretném megtudni, hogy szoktak-e ilyenkor cseppenteni, vagy injekciózni valamit. Munkából ugranék vizsgálatra és mennék is vissza dolgozni...
2011. júl. 6. 17:07
4/4 A kérdező kommentje:
Csak ha más is tudni szeretné:
Megvolt a vizsgálat, csak belenéznek és utána adnak egy-két csepp pupillatágítót. Ez nagyon befolyásolhatja az éles látást. Nekem csak az egyik szemem beteg, a másikat használtam a vezetéshez. Ha valakinek mindkét szeme beteg, kísérővel menjen mert lehet, hogy gyalog is nehéz lesz a következő egy óra.
2011. júl. 7. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!