Miért van ez (első kontaktlencse)?
Ha nem látsz jól, nem jó a lencse dioptriája vagy egyéb paramétere.
Ha véres a szemed, akkor vagy nem jó a lencse (minősége) vagy nem bírja a szemed, vagy rosszul rakod be (sokáig gyötröd a szemed), vagy nem elég tiszta kézzel csinálod.
Egy biztos: amit leírtál, nem normális, és így nem is szabad hordanod, mert károsodhat a szemed.
Az első pár alkalommal (már nem emlékszem, hány nap volt), nekem is ilyesmi volt. Messzire jól láttam, közelre meg nagyon furcsa volt (olvasni tudtam, de kellemetlen volt). Aztán egyszercsak elmúlt, közelre nézve is ugyanolyan érzés, mintha nem is lenne rajtam kontaktlencse.
Ja, és közelre én is teljesen jól látok szemüveg/lencse nélkül.
Nálam is ez van most, 1-2napja hordok lencsét, közelre nagyon fura, kb minden ugyanez amit te tapasztaltál..
Betanításkor nekem is a végén vörös volt a szemem. Itthon már elég jól megy, szal nem lesz vörös, ha az is lesz elmúlik a szabad levegőn.
Bár azzal vagyok gondban, hogy mikor forgatom a szemem és utána pislogok akkor érzem hogy bent van, néha ha nagyon oldalra nézek vagy fel/le és utána pislogok szúr is egy kicsit, bár ez nem nagyon van.
A gond most az, hogy reggel nem mertem bent hagyni, nagyon korán kelek (fél6kor) heti 2x és ekkora iszonyat szárazak, álmosak a szemeim és ma reggel szúrt, azt hittem csak vmi alá ment, megtisztítottam, de nem múlt el... Ezzel mit tudnék kezdeni?
Mikor délelőtt, délután vagy azért később rakom be mint kora reggel akkor nincs gond, csak a fentebb említettek jönnek elő, amit te is írtál...
Tegnap mondjuk bicikliztem 1órát lencsében és eléggé égtek a szemeim, későn raktam fel a napszemüveget, azzal jobb volt azért.
Szemcsepp, vagy műkönny segít ezen, vagy mi legyen?!
Mármint mi után várjak 10-20percet? Felkelés után?
Felkelés után több mint 30perccel próbáltam berakni, de hagytam a francba aznap... majd próbálgatom holnap meg húsvétkor
Milyen szemcseppet vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!