Aki szemüveges de nem hordja, az miért teszi ezt?
Én sose hordom... több okból is, cikinek is érzem, szarul is áll, kényelmetlen is, utálom is, nem kell... a kontaktlencse meg olyan körülményes. Meg már tökre megszoktam amúgy, hogy csak nagyjából látok, elég az :D
18/F
Kisebbségi érzésem volt a szemüveg miatt. Elég kevés embernek volt szemüvege, most hogy bejöttek a divatosabb keretek azért már lehet látni szemüvegeseket.
Azért se szeretem mert esőben mindig vízcseppes, hideg időben párásodik ha bemegyek a melegre, nagyon hamar maszatolódik főleg nyáron. Rárakódik a por, karcolódik, nagyon könnyen megcsillan rajta a fény.
Napszemüveget nem tudsz hordani, motorozáskor, sportoláskor hátrány.
Pár hete úgy döntöttem hogy kontaktlencsére váltok és azóta csak esténként van rajtam a szemüveg.
Meg voltam róla győződve hogy azért nem kellek egy lánynak se mert szemüveges vagyok. Nem régi keretem volt, új, márkás, divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!