Szem hámrétegének sérülése ütéstől, van itt olyan akinek már volt?
Azt mondta a doki, hogy a hámréteg. Nem értek igazán a szem felépítéséhez, tehát ha ennél pontosabban is meg lehetne határozni,akkor azt kell mondanom, hogy nem tudom. Ezt mondta a doki.
Azzal tisztában vagyok, hogy naponta hányszor kell cseppenteni, csak azt nem mondta senki, hogy hány napig, vagy addig ameddig szúr, vagy amíg tart a csepp.
Úgy a tizedik napon kezdtem azt érezni, hogy mintha kifejezetten rossz lenne már mikor cseppentek, akkor néztem meg a betegtájékoztatójában, hogy meddig is kell használni. Ott azt írták, hogy a kezelés általában öt napig tart. Ekkor írtam ki a kérdést. Végül megoldottam úgy,hogy felhívtam a szemészetet, elmondtam, hogy mi a helyzet. Ott azt mondták, hogy ha nem szúr, akkor nem kell tovább cseppenteni. Nem tudom, esetleg "bennfentes" vagy, tehát egészségügyes? Ha igen, akkor valóban ilyen egyszerű a válasz? Ha már nem szúr, akkor nem kell tovább használni? Csak mert a doki az ügyeleten, aki megvizsgálta a szemem, kicsit beparáztatott azzal a mondatával, hogy:-Adok antibiotikumos szemcseppet, nehogy fekély alakuljon ki.-
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!