Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek volt már hasonló sérülése?

Kinek volt már hasonló sérülése?

Figyelt kérdés

"A sípcsontod felső, elülső részén egyenes vonalú repedés vagy zúzódás van, illetve a térdkalácsodon sérült a porc"

Félek, tudok még újra sportolni. (időpontomra hónapokat kell várni) 2éve várok..

2009. jún. 30. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A sípcsontod felső, elülső részén egyenes vonalú repedés vagy zúzódás van --- ezt egy orvos írta?? Nem ártana eldönteni hogy repedés vagy zúzódás mert rohadtul nem mindegy. Egyébként 2 éve elég kellett legyen szerintem. A fokozatosság elvét betartva kezd újra terhelni a lábad, de semmiképpen sem futással vagy hasonlóval! Eleinte csak séták, lehetőleg futógépen vagy nagyon egynenletes talajon, időben egyre hosszabban. Szépen fokozatosan csak, és akkor 2év után már nem lehet gond! Utána meg súlyzós edzés is jöhet akár, de fokozatosság.. eleinte mindentcsak bébisúllyal..
2009. jún. 30. 10:34
 2/4 A kérdező kommentje:
A módosítót leletet kaptam még csak meg. Ahol Latin szavakkal le írták amit én magyarul be írtam ide. Nem hiszem, hogy terhelnem kéne, mert elviselhetetlen fájdalommal jár, és hozzá teszem mütötek már a 2év alatt porckopással. 19 éves vagyok.
2009. jún. 30. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
hát ha fáj akkor az más téma, csak ezt nem írtad! Akkor viszont vissza kellene menni az orvoshoz mindenképpen, de idővel úgyis az lesz hogy rehabilitálnod kell a lábad, és nem vagyok biztos benne hogy akkor nem fog fájni. De ha fáj akkor pihentetni kell mindenképpen, meg kideríteni hogy most akkor pontosan mi fáj végülis, porc, csont, izom..
2009. jún. 30. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:
pihentetem két éve! Mennék az orvoshoz ha nem Szeptembere adót volna időpontot. 2éve miattuk várók(időpontok) Fél évente egyszer fogadnak. Magyarország/Csongrád megye egyezség ügy(N)
2009. jún. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!