Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi baja van a szememnek?...

Mi baja van a szememnek? Olvassátok tovább, légyszi.

Figyelt kérdés
Bal szemem alatt folyton van egy kis duzzanat, egy kis "táska". Nem olyan szembetűnő, de azért látszik és engem nagyon zavar. A másik szememmel minden Ok, azzal nincs nagy gond. 2 éve volt szemüvegem, olvasó, igaz nem hordom. De az a nem-táskás szemem miatt kellett, szóval a duzzanat nem hiszem, hogy a szemüveghiány miatt lenne. Szerintetek? Mi lehet az oka? Főleg reggel látszik nagyon, de este is, meg napközben..szóval mindig. :( 18 éves vagyok, lány.
2009. jún. 10. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Hát hallod sokmindentől lehet..kialvatlanság.. nekem alergiától is volt hogy csak a jobb szemem könnyezett és táskásvolt..Mióta ilyen?Amúgy tudom ajánlani a kamillateát, borogasd vele, hátha jóttenne. Nem fáj? Lehet, hogy árpa ami belül a szem sarkába szokott lenni.
2009. jún. 10. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:

De már régóta ilyen, úgymond idültté vállt ez az állapot...:( A kialvatlanságtól sem hiszem, hogy lenne és árpa sem kell legyen rá, mert nem fáj. Nem is könnyezik. Lehet, hogy valami miatt "lebetegedett" és szemüveg kell rá? 2-3 év elég, hogy romoljon az állapota, nem? Mert akkor voltam utoljára szemorvosnál a másik szemem miatt.

Köszi a választ!

2009. jún. 10. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Én is kaptam kb. 3/4 éve szemüveget, állandóan kellett volna hordanom. Hordtam is kb. fél évig, de pár hónapja nem hordom... mindig elkezdett fájni a szemem, vagy a fejem, és ha levettem, nemsokára elmúlt(azóta sem hordom és csak nagyon ritkán fáj a fejem). Mindig is duzzadtak a szemeim, egyrészt azért is hordtam a szemüveget- hogy ne látszanak annyira. ( szóval nem múltak el attól sem, hogy szemüveget hordtam! ).

Azóta is minden nap kisebb-nagyobb duzzanatok vannak a szemeim alatt, de szerintem ezzel többen vannak így.

De ha úgy érzed, menj el egy szemvizsgálatra, nem válik károdra!

2009. jún. 12. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
bocsi az offért , nekem is volt ilyen,nem tudom mitől, nekem kb. 1 hétig. Ez nemtom mi,de tuti nem kialvatlanság,mert semmitől nem megy le,és mindig ott van.
2009. jún. 12. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem árpa, akkor alkati adottság, esetleg allergia. Egyébként olvasó szemüveg legkorábban 40 éves kor körül kell (ha addig sehova nem kellett szemüveg) . 18 éves korban olvasó szemüveget írni vagy óriási szakmai baklövés, vagy az optikusnak tök jó üzlet(több 10ezer ft.haszon). Nem hiába nem hordod azt az üveget...
2009. jún. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!