Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy is van ez?

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Közelre látó szemüveget írt fel a szemorvos, holott azzal a panasszal mentem be, hogy a táblát nem látom messziről és fáj a fejem.

Magyarázat?

2012. febr. 29. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülye, mint az orvosok 95%-a.

Menj vissza hozzá, és kérdezd meg tőle, hogy ez mire volt jó?

Ha nem foglalkozik vele, akkor keress fel másik dokit!

2012. febr. 29. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van. Vagy nem értette mit akarsz, vagy hülyére vett. Vissza kell menni és érthetően elmondani neki hogy te távolról nem látsz, és olyan szemüveget írjon fel.
2012. febr. 29. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:
A gépi mérés során is közelit állapított meg a gép, meg a lencsepróbálgatás során is.
2012. febr. 29. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Épp ezért csinálta rosszul, nem közelre látót kellett volna fölírnia...
2012. márc. 1. 02:06
 5/6 anonim ***** válasza:

azt hogy?

a lencsepróbálgatásnál neked kell mondani, mikor jobb meg rosszabb...

biztos, hogy nem közelre látsz rosszul?

ha Budapest közelében laksz, melegen ajánlom a Várfok utcában lévő Pálfia szemészetet (Moszkva térnél), az ország másik feléből is járnak hozzájuk, annyira jók.

Nekem csak ők tudták megmondani, mi a szememmel a baj, miután éveken át olyan migrénes rohamaim voltak hogy a fél testem lebénult... rengeteg kórházban jártam, mindenhol hülyék voltak...

ők meg egy vizsgálattal megoldották az életemet...:D

2012. márc. 1. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Az optikus szerint a szemem a közeli látásomat kompenzálja azzal, hogy túlerőlteti magát (nagyon sok időt kell gép előtt töltenem, és sokat olvasok is), viszont így ha néha táblát kell néznem, akkor az homályos lesz, és fáj a fejem tőle.
2012. márc. 1. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!