Ezt nevezik heterokrómiának? Többi lent
Figyelt kérdés
A szemem zöld színű illetve zöldes kék a pupillám körül barna ez a heterokrómia ?2012. febr. 29. 19:08
11/19 A kérdező kommentje:
ELÉG!!!
2012. márc. 4. 12:00
12/19 anonim válasza:
Ó, hát persze, hogy is ne. Itt mindenki az orvosira jár, tudom. Képzeld én néztem a guglit. A helyedbe is az ilyen duma helyett nézegetném a guglit, talán hihetőbb lennél.
14/19 anonim válasza:
Én ugyan "csak" az ELTE Biológia szakán tanulok, de tisztázzuk:
A heterokrómia vonatkozhat szem, szőr/haj és bőrszínre.
Ha a két szem más színű, teljes heterokrómiáról, míg ha egy szemen belül van több szín, részleges heterokrómiáról beszélünk.
Szerintem túl van tárgyalva.
15/19 anonim válasza:
Ez már hihetőbb, de nem teljes, csak részletes! És ezek meg keverik!
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már túl tárgyaltuk a kérdést még egyszer köszi én mindkettőtöknek igazat adok mivel akár én is mondhatnám h a harvardon jogot tnaulok msot de nem mondom
2012. márc. 6. 18:42
19/19 anonim válasza:
A heterokrómia nem rendellenesség. Ennyi erővel mondhatnád, hogy a szemszín is rendellenesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!