Pontosan hogyan zajlik egy szürkehályogműtét? Többi lent.
Csak olyan írjon akinek már volt, vagy esetleg szemészorvos.
Neten utánaolvastam nem kérek linkeket.
Részletesen szeretném, pl azt hogy pontosan hova is adják a szurit. Mennyire fájdalmas stb.
21/F
Nekem volt 2003-ban,anyukamnak 2010-ben.
OP elött levittek a mütöbe,ott vartam kb. 10 percet,majd bevittek,a szurit az also szemhejbe adtak,vagyis kihuztak es oda,nagyon feltem,de igazan nem veszelyes,mert epp csak masodpercet ereztem.Az OP tudod ,nem sokaig tart,kb. 15 perc,utanna szoba,atöltözes,es mar setaltam,masnap haza,semmi fajas.Ez akkor volt,most mar nem adnak szurit,anyukam se kapott,es egy masik ismeröse se,neki csepegtettek,es a hatas ugyanaz mint a szurie,nem biztos hogy te is szurit kapsz,de ha megis,mint irtam,csak az a pillanat szuras faj,utanna mar csak nyomast ereztem,mert masodpercen belül hat.
Köszi a választ.
Többet segítettél mint hinnéd.
Voltam egy szemorvosnál, csak lencsét akartam íratni, és ő vette észre. Nem is írt lencsét, azt mondta nézessem meg olyan szemorvossal aki jobban ért hozzá. December óta nem merek elmenni :D Még most se vagyok biztos benne hogy elmegyek, de már nagyobb az esélye.
Te kaptál műlencsét ?
Csak 25 kilót emelhetsz ?
Én se emelhetek majd utána nehezet ?
Te azóta jól látsz ?
Nekem elvileg a alapból is rossz a szemem, úgyhogy utána se fogok jól látni. A korodat, és a nemedet leírnád ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!