Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy tudok csalni a szemvizsgán?

Hogy tudok csalni a szemvizsgán?

Figyelt kérdés

lesz ilyen "szemvizsgálat amin betűket kell leolvasni" .

Nem tökéletes a látásom ezért szeretnék rajta csalni vhogy.

Ilyenekre gondolok , hogy: hunyorítás akkor hogyha széthúzom a szemem ...?

többen mennek és én nem szeretném ha megtudnák , hogy romlott a szemem ...

2012. febr. 27. 13:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De a nyáron vennék újjat . a kérdésben segítsetek légy szíves ...
2012. febr. 27. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
A kérdésben segítettünk nincs értelme tovább itt lenned, nem tudsz csalni és kész, az meg hogy inkább megvakulsz a te dolgod, mert azzal csak tovább rontod a szemed ha rossz szemüveget használsz.
2012. febr. 27. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:

na akkor most mi van?? miért is akarsz te csalni?

"Nem tökéletes a látásom ezért szeretnék rajta csalni vhogy. " - hát így van gyermekem a csalás a megoldás mindenre nem gond ha majd szódás üveg nagyságú szemüveg kell ááá nem probléma az am is mi értelme csalni már 2x romlott akkor nem mindegy hogy ha ugy is kapsz miatta új szemüveget hogy az mennyivel lesz erösebb?

am azt írtad hogy nyáron lesz új szemüveged .ezzel igy eddig minden oké DE ha csalsz akkor rossz szemüveged lesz amivel még jobban nem fogsz látni és még jobban fog romlani a szemed!!!

és ha nem szereted a szemüveget akkor meg menny el megnézetni hogy hanyas erőőségü szemüveg kell és általában a szemorvos vagy ott ahol a szemüveget csináltatjátok ott megtanithatnak hogy hogyan kell kontaklencsét használni és ha meg lehet a lencsét csináltatni akkor sima ügy

de mondom annak nincs értelme hogy te most eltitkolod hogy romlott esetleg a szemed és nyáron rossz szemüveget kapsz ami csak rontana mindenen

2012. febr. 27. 18:38
 14/17 A kérdező kommentje:
de amúgy most hogyha csak a nyáron lesz a szememnek megfelelő dioptriás szemüveg akkor ez még tovább fog romlani ???
2012. febr. 28. 17:32
 15/17 anonim ***** válasza:
igen, nyár az még több hónap, a szem meg folyamatosan romlik amíg rossz dioptriával van erőltetve.
2012. febr. 28. 17:47
 16/17 A kérdező kommentje:
...hogyha elkezdem a szemtornát...?
2012. febr. 29. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha titkolod ha nem akkor is fog romlani a szemed. Ha nem derül ki szemvizsgálaton és nem írnak fel megfelelő szemüveget akkor még jobban.

Ezt persze lehet hogy majd 18 éves ésszel jobbal feléred majd hogy nem mind1 hogy pl -4es vagy -5ös a szemed

Az nem kifogás hogy drága a szemüveg. A lencse 7000ftból kijön.

Én idén vettem kerettel együtt és valamennyivel több volt mint 20.000ft és ezért a pénzért márkás , divatos szemüveget kaptam.

Én se szeretem a szemüveget de ha egyszer így látok jól...

2012. márc. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!