Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy tudok csalni a szemvizsgán?

Hogy tudok csalni a szemvizsgán?

Figyelt kérdés

lesz ilyen "szemvizsgálat amin betűket kell leolvasni" .

Nem tökéletes a látásom ezért szeretnék rajta csalni vhogy.

Ilyenekre gondolok , hogy: hunyorítás akkor hogyha széthúzom a szemem ...?

többen mennek és én nem szeretném ha megtudnák , hogy romlott a szemem ...

2012. febr. 27. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hallottam már olyanról, hogy valaki bemagolta a annak a táblának a tartalmát, amit letakart szemmel kell olvasni!

Ez is egy megoldás...

2012. febr. 27. 13:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? -.- mi van akkor ha megtudják hogy romlott a szemed? azért romlott mert mert nem jó és ha ezt nem javítják ki rosszabb is lesz, mikor akarod majd a szemüveget vagy a kontaktlencsét viselni? mikor már az orrodig se látsz és 20 dioptriás kell? igazad van nem lenne egyszerűbb megelőzni még az elején....amúgy nem tudsz csalni, hunyorogni nem enged a szemüveg amit adnak rád meg amúgy is észreveszik hogy nem folyamatosan olvasod a betűket...max ha kívülről fújnád az oszlopokat akkor tudnál.
2012. febr. 27. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
Az nagyon nem megoldás, mert pl. nekünk mindig máshol ütötte fel a könyvet a doki :D
2012. febr. 27. 13:53
 4/17 anonim ***** válasza:

Csalni nagyon amúgy se lehet, mellé az egy dolog, hogy tönkreteszed a szemeidet, de így nekem ne ülj majd autóba, hogy a büszkeséged miatt alig látsz és akkor így mész közforgalomba...

Amúgy pár év múlva visza fogod sírni ezt a pillanatot, hogy mondjuk a 0,5ös szemedet rontottad el 5ösre mert nem hordtál szemüveget.

2012. febr. 27. 13:57
 5/17 A kérdező kommentje:
már szemüveges vagyok + azóta már kétszer romlott
2012. febr. 27. 13:57
 6/17 anonim válasza:
Ne csináld ezt, ez nem szégyen. Sokkal fontosabb hogy ha kezelik, mint ha nem, mert akkor tovább romlik és még rosszabbul fogsz látni.
2012. febr. 27. 13:58
 7/17 A kérdező kommentje:
nekem az ... amúgy 15 vagyok
2012. febr. 27. 14:00
 8/17 anonim válasza:
Akkor meg nem hordod a szemüveged? Te magad romlasztod a szemed!
2012. febr. 27. 14:01
 9/17 A kérdező kommentje:
hordom ,de folyamatosan romlik . meg nem olcsó a szemüveg ...
2012. febr. 27. 14:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, tényleg olcsóbb spórolni 30 évig a szemüvegen és abból venni egy fehér botot...
2012. febr. 27. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!