Szokta valaki a csukott szemhéját kézzel nyomás alatt tartani, és nézegetni az érdekességeket amik akkor megjelennek?
azt nem tom káros e,néha én is csináltam. bár leginkább akkor mikor megdörzsölöm. tudatosan nem szorakozom vele.)
de a legérdekesebb számomra hogy mikor a belsö szemsarkamat nyomom meg, a jobb szememnél egy piros gömböt látok, a balnál meg kéket XDDD
de este is néha csak becsukom a szemem és van hogy nem csak feketeséget látok hanem mintha ezernyi virág örvénylene, néha meg megint más formák:)
"a jobb szememnél egy piros gömböt látok, a balnál meg kéket XDDD "
Mert az egyik szem vörösesen lát, a másik meg kékesen. :) (Próbáld ki: csukd be az egyik szemed, és nézz rá egy lila felületre. Az egyik szemmel kékesebb tónusú lilát láthatsz, a másikkal vörösesebbet.)
Kicsinek én is szórakoztam ezzel, nekem is tetszett. :) Amúgy nem hiszem, hogy bármi bajod lehetne belőle.
"(Próbáld ki: csukd be az egyik szemed, és nézz rá egy lila felületre. Az egyik szemmel kékesebb tónusú lilát láthatsz, a másikkal vörösesebbet.) "
Mert több ideje van szokni a színt.
Azt is próbáljátok ki h féloldalasan fexetek, akkor az "alsó" szemetekkel élénkebb színűnek, pirosabbnak látjátok a világot míg a másikkal fakóbbnak/zöldebbnek. :D
Meg én érzékeny vok a hirtelen zajokra, éjjel csukott szemmel nézem a sötétséget, egyszer csak megreccsen vmi én meg olyan mákosat látok mint a tv adásszünetben, v olyan összekuszálódott vonalakat mintha rácsaptak vna egy oszcillátorra.
istenem,ha ez nektek vicces...van olyan ember,aki alapból úgy lát,mintha dörzsölné a szemét--az üvegtesti homályosok
puszi nektek,és nevessetek csak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!