Lézeres szemműtét! De hol?
Látom van jó pár magánklinika is, nem tudom ezek között mekkora a differencia az árakat leszámítva persze, mert azok kb egyformák.
Meg úgy tudom Szemklinikán is csinálnak ilyet a Mária utcában csak nem tudom az mennyire ajánlott ilyen esetben?
Bármilyen válasz jöhet.
Igazából nézelődj szét a szemklinikák honlapjain. Nekem nem rég volt műtétem. Az árak tényleg nagyon hasonlók, de nekem például sikerült kifognom egy nagyon jó akciót (30%), és elsődlegesen azért választottam azt a helyet, ahol voltam. Egyébként nem bántam meg, mert minden rendben volt, kedvesek voltak ... stb. A legtöbb embernek általában csak egy szemklinikáról van tapasztalata, és mikor én kerestem helyett, szinte minden honnan pozitív kritikát hallottam csak. Szóval szerintem nagy különbség nincs a nevesebb klinikák között.
A Mária utcában lévőt nem ismerem.
Ha esetleg van konkrét kérdésed, akkor arra is szívesen válaszolok.
Nem a Saint Jamesben csináltattad? Mert ott van most ilyen kedvezmény az egyik szemre. Ma voltam náluk alkalmasságin és alkalmas is vagyok, jövő keddre adtak műtéti időpontot tehát lassan én is túl leszek rajta.
Kérdésem az lenne, hogy tv-t, monitort egyből tudtál nézni műtét után? Mert én úgy tudtam, hogy az első 3 napban nem nagyon lehet ezeket, de ma a doktornő azt mondta, hogy nyugodtan lehet, meg hogy kb ezekkel töltsem majd az időt azokban a napokban otthon. Ezen azért kicsit meglepődtem.
Ja és hány nappal a műtét után tisztult le teljesen? Vezetni ha vezetsz azt hány nap után tudtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!