Lézeres szemműtét mellett és ellen, vélemények?
Sajnos nagy rossz a látás a páromnak -7 és -8-as a szemüvege. Úgy tudom, hogy az előző szemüvege kompletten 90ezer Forint volt. Az nagyon drága, inkább gyűjtögessünk lézeres szemműtétre?
Sok jót hallottam róla, mennyibe kerül? Ki az aki már volt lézeres szemműtéten? Hol érdemes megcsináltatni?Esetleg külföld?
Előre is köszönöm a válaszokat!
nekem 6éve műtötték a szememet, -5 és -6 os voltak a szemeim, nagyon megérte, szerintem spóroljatok a műtétre, de van sok hely ahol már részletekben is kifizetheted. nekem prk-m volt, fájdalmasabb, de a másikról sok rosszat hallottam.
nekem azóta egész más lett a világ, szemüveg nélkül,csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Tegnap voltunk egy vizsgálaton.Fiatal,újonc csajszi volt. Bemérték a párom szemét meg mindenféle látásvizsgálatot csináltak. Kérdeztük tőle mennyire ajánlatos a lézeres szemműtét. Azt mondta, hogy ugyan nem mindenkinek végzik el, de akinek lehetősége van rá az rosszat nem tesz a szemével! Elrontani nem tudják.
15-20év múlva meg már lehet olyan fejlett lesz az orvostan, hogy még a vakoknak is adnak látást.
Szerintem ne félj tőle ennyire, persze ki nem félti a szeme világát.
Hát, szkeptikus vagyok ezekkel a "15-20 év múlva olyan fejlett lesz" kezdetű mondatokkal. 15-20 éve annyi mindenre mondtuk-mondták ezt, amiről a mai napig nem tudunk semmit jóformán.
Ezzel nem lebeszélni akarok senkit, amúgy a következő vizsgálaton én is épp rá akarok kérdezni megint, mert régen az optikusom azt javasolta, várjak még vele, mert nagyon friss a módszer. Kíváncsi vagyok, mit mond most, ha ő azt mondja, biztonságos, akkor neki elhiszem. (Semmilyen érdeke nem fűződik sem ahhoz, hogy megcsináltassam, sem ahhoz, hogy nem, mert ismerős, és nem pénzért vizsgál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!