Milyen gyógymódokat javasolnátok-a műtéten kívül-a látásom javulása érdekében?
Figyelt kérdés
Szeretném ha tapasztalatokat is írnátok(mit alkalmazok,mennyi ideig,mekkora a javulás mértéke),
Nagyon köszönöm.(-3.5 D-ás a szemem)
2009. máj. 23. 20:36
1/3 anonim válasza:
Van egy "Szemerő" nevü Béres készítmény a patikában és van egy másik is /a nevét hirtelen nem tudom/, ami a látást javítja. Van azonban /főleg a rövidlátás javítására/ egy ősi módszer. Naponta egy szelet zsíros kenyér egy jó darab sárgarépával. A magyarázat: a répában lévő béta karotin javítja a látást, de zsírban oldódó vitamin, ezért zsíros kenyérrel javasolták a régi ORVOSOK! Mellesleg a zsír se olyan egészségtelen, mint ahogy annak kikiáltották, hanem mértékkel igenis egészséges, erősíti a csontokat többek között. Ettől a módszertől egy-másfél év múlva lényeges javulás várható. Egyébként én pld. magam sütöm ki a zsírszalonnát, így mindig van itthon finom, illatos házizsír. Amúgy pedig ez zsíroskenyér répával egészen finom. A régi gyógymódok néha sokkal hatásosabbak, mint a modern akármik. Próbáld ki!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi,erről még nem hallottam,kipróbálom.Megkérdezhetem hogy hány dioptriás a szemed és mióta alkalmazod ezt?
2009. máj. 23. 20:58
3/3 anonim válasza:
Ajánlok figyelmedbe egy természetes 100 éves módszert melyet egy amerikai szemorvos dr.Bates dolgozott ki.
Én régebb idő óta foglalkozok a dr.Bates féle szemtornáva és mivel én is szemüveges vagyok alkalmazom is!
Nagyon jó!
További infó.: www.szemtorna.hu
További kérdéseidet az oldal fórumán várjuk!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!