41/51 A kérdező kommentje:
igen!
2012. dec. 27. 18:54
42/51 anonim válasza:
Jó lennél postásnak. Egyik szemeddel a levélcímzést a másikkal a házszámot tudnád nézni egyszerre.
43/51 anonim válasza:
Egyáltalán nem feltűnő, én is az vagyok sajnos csak nekem inkább befelé áll! 2 műtétem volt már, de nem sikerült rendesen helyrehozni! Én szemüveget hordok, kevésbé feltűnő és nem fárad el olyan hamar a szemem!
Engem középiskolában sokat cikiztek vele, önbizalmam a béka segge alatt volt! Több kapcsolatom volt már és senkit nem zavart! Mostani páromnak sokkal jobban tetszem szemüveg nélkül! Mára már elfogadtam!
44/51 anonim válasza:
kit érdekel a szeme? ha jó a bögye, meg a segge, akkor kit izgat, hogy áll a szeme?
45/51 anonim válasza:
Azt hittem eddig, hogy csak én vagyok annyira szerencsétlen, hogy 2 műtét után is kancsal vagyok. :DD
46/51 anonim válasza:
Nem csak te! És sajnos el is magyarázták miért nem sikerült! Szüleim hibája sajnos!
47/51 A kérdező kommentje:
szüleid?:O mert?
2013. márc. 23. 23:29
48/51 anonim válasza:
Mert ha letakartuk volna a jó szememet megerősödött volna a rossz szemem! De mivel nem hagytam (kicsi voltam) nem nagyon erőltették így azt a szememet szinte nem is használtam, aminek következtében gyenge maradt, nem is látok vele, így újabb műtéttel sem lehetne teljesen helyrehozni!
49/51 anonim válasza:
Ha összességében tetszene és jól megértenénk egymást, akkor járnék vele. Ha nem, akkor nem. Teljesen függetlenül a kancsalságától.
50/51 A kérdező kommentje:
butaság! nekem pont h a takarás miatt lett ilyen!
2013. márc. 26. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!