Van szemüveged?Az van akinél eltereli a figyelmet a kancsalságról, ha szemüveg van rajta, nem látszik annak.Esetleg szemfestési trükkökkel próbálkoztál?A szemtornát is ajánlani tudom.Én ha a sok olvasástól bekancsulok, akkor tornáztatom a szemem és szépen visszaáll.
Ne kerüld mások tekintetét, mert úgy sokkal feltűnőbb lesz nekik.
Nézz bátran a szemükbe, mert az önbizalom vonzóvá tesz, ha pedig szégyenlősen kerülöd a tekintetüket, nem keltesz túl jó benyomást.

Van egy jó könyv, a címe:Tökéletes látás szemüveg nélkül.
Én ebből a könyvből néztem ki szemtornákat.De szerintem, a neten is találsz erről jó oldalakt.
Pár perces gyakorlatok ezek és egyszerű, például körözöl a szemeddel 6-szor jobbra, 6-szor balra , aztán pár másodpercre becsukod pihentetni, aztán nézel fel-le 6-szor, aztán pihentetés, stb...Jó még az is, ha olyan mozdulatokat teszel a szemeddel, mintha számok körvonalait követnéd vele.Modjuk, 1-10 ig.Ez minden irányban átmozgatja a szemizmokat.De fontos, hogy lazán csináld, a szemet erőltetni nem szabad.Ha nem esik jól, hagyd abba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!