Ez elég felszínes megnyilvánulása volt egy alsóbbrendű éretlen meggondolásnak! :)
Sajnálom hogy úgy gondolod hogy egy szemüveg csak ront a színvonalon!
2011. dec. 22. 20:44
12/20 anonim válasza:
Szerintem a szemüvegnél sokkal fontosabb szempontok is vannak, és nem is hiszem, hogy dobna egy nő vonzerején. De ha mégis, valószínűleg ezért:
Ha egy nő simán (például szemüveg nélkül) nem attraktív, akkor az egy rossz pont. De ha még szemüveggel is gyönyörű, akkor vajon milyen nélküle?
2011. dec. 23. 12:05
13/20 anonim válasza:
Ennél nagyobb ökörséget a "szemproblémák" témakörben még nem láttam.
Ha egy túlsúlyos/antinő/rasztás nő vesz fel szemüveget, az egyáltalán nem szexi (és nem SEXY).
2011. dec. 25. 14:46
14/20 lac04 válasza:
Szeretnek rárecskázni :D
2011. dec. 25. 18:22
15/20 anonim válasza:
Pontosan! Az exem egyszer azt mondta, hogy azért gerjed a szemüveges nőkre, mert arról fantáziál, ahogyan telibe sprickolja... :)
2011. dec. 26. 22:31
16/20 lac04 válasza:
ennyi :D :)
2012. jan. 6. 10:54
17/20 anonim válasza:
fogalmam sincs,de valamiért csak szemcsis barátnőm volt,és most is szecsis lányra hajtok.
amíg nem találtam meg ezt a kérdést nem is tüntfel.
talán ad egy "keretet" az arcnak amitől egészebbnek/többnek tűnik.
2012. ápr. 21. 17:45
18/20 hgfds válasza:
például talán az, hogy a kuatok ugyan azon a génen azonositották az iq-ért felelős gént mint a rövidlátásét.számomra kétséggkivül erősebbenek ,határozottabnak tűnnek a szemüveges nők.
2012. jún. 16. 08:00
19/20 anonim válasza:
Egy szemüveg mögé jól el lehet bújni akkor is ha nem napszemüveg.Észrevétlenebbül figyelheted meg a környezetedet.A szemüveges barátnőim sokkal perverzebbek voltak eddig a szemüveg nélkülieknél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!