Mik a tapasztalaitok a kontaklencsével?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és kézilabdázom.Az szerintetek jó ötlet ha kézilabdához kontaktlencsét használnék?(2 és feles a szemüvegem és távolra nem látok jól)Mik a tapasztalataitok mindennapi életben jobb a kontaktlencse mint a szemüveg?2011. dec. 17. 22:24
1/5 anonim válasza:
Nekem jobb. Kényelmesebb, hogy akármerre fordulhatok, ha meg akarom vakarni/törölni a szememet, nem kell nyúlkálnom alá, belenyomhatom a fejemet a párnába, valamint elég hülyén nézek ki szemüvegben (nem mintha anélkül nem), tehát jobb, csak ajánlani tudom.
2/5 anonim válasza:
Sokkal jobb mint a szemüveg, mert észre sem veszed, csak tökéletesen látsz egész nap. Foglalkozni sem kell vele, csak reggel betenni meg este kivenni.
De a higiénia nagyon fontos, mindig kezet mosni szappannal mielőtt hozzányúlsz, különben nagyon begyulladhat a szemed.
3/5 anonim válasza:
Sokkal jobb a kontaktlencse szerintem is. :)
Eleinte ugyan lehet, hogy nehezebben fog menni a be és kivétel, de nem szabad elkeseredni, mert szerintem megéri. Egész nap jól látsz, és meg sem érzed, hogy van valami a szemedben, mások sem látják rajtad, hogy rossz a szemed. :)
Sportoláshoz meg különösen ajánlatos a kontaktlencse, mert a szemüveg veszélyes is lehet.
Írj, ha van kérdésed, szívesen válaszolok, én is nemrég lettem lencsehasználó. :)
15/L
4/5 anonim válasza:
Én nagyon nagyon szeretem a kontaktlencsét! Nem érzem, hogy a szememben van, nem látszik; nincsenek olyan gondok,mint a szemüvegnél, hogy bepárásodik, vagy ha esik az eső nem lehet benne jól látni a vízcseppek miatt, stb. Nekem maximálisan bevált. Annyi, hogy az elején sokat kell gyakorolni betenni, kivenni, de egy idő után simán megy. Csak ajánlani tudom!:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:D
2012. jan. 17. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!