Akkor alkalmas vagyok a kontaklencse viselésre? Tapasztalatok kontaklencsével?
Ma voltam szemvizsgálaton (csak a dioptriát nézték) és meg lett rendelve a kontaklencsém...de én azt hallotam h. előtte megszokták nézni h. alkalmas-e a szemem h. egyáltalán hordjam..
Ha megérkezik pedig megyek vissza és betanítanak...vagy majd akkor vizsgál meg? Hát ezt nem értem...
Fájt a betanítás??
Nektek mik a tapasztalataitok a kontaklencsével kapcsolatban??
Milyen típusút használtok?
Szerintetek rendelhetek majd internetről? Biztonságos??
Jah és még azt szeretném h. van Éves kontaklencse is...és én ilyet szeretnék mit gondoltok???
Előre is köszönöm a válaszokat...
Gondolom nem volt épp lencse ami jó lett volna neked hogy kipróbáld. Mert csak akkor derül ki hogy bírja-e a szemed ha berakod...
Nem fáj a betanítás, csak ne hagyd hogy a szemedbe nyúljon a doki, magadnak kell betenned, nem másnak. Csak sokszor így akarnak sietni hogy belenyomja a szemedbe és kész.
Egyébként a legjobb a 2hetes meg a havi lencse, éveset nem ajánlom.
Én mindig internetről rendelek (kivéve a legelsőt), így sokkal olcsóbban megkapom, házhoz hozzák, mindenképp megéri. És miért ne lenne biztonságos? Persze ne rendelj olyan oldalról amit senki nem ismer... de ennyi.
22:42 neked komolyan tükör nélkül is kellett? o.O Ilyenről nem hallottam még, én még év múltán sem tudom anélkül betenni/kivenni nemhogy elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!