Mennyibe kerül egy évre elegendő kontaktlencse folyadék?
Figyelt kérdés
1éves kontaktlencsém van most először, és nemtudom mennyibe kerül, és mennyi az az egy évre elegendő folyadék.2011. dec. 13. 18:57
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen folyadékot veszel.Mindenképpen a nagyobb kiszerelésű éri meg.Egy 360 ml-es folyadék kb.3 hónapig elég.Én nem szoktam pancsolni 1-2 csepp elég a tisztításhoz és a tartót sem kell színig tölteni.Egy jobb minőségű folyadék nagy kiszerelésben kb.4000 ft.
2/2 anonim válasza:
A kontaktlencse folyadék pont nem az a kategória ahol a drágább jobb. Inkább fordítva tapasztalom. A drága semmit nem ér, szárítja a szemem. Én a Rossmannosat ajánlom, 700 ft, elég 3 hónapra, nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!