Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan tudnék ezután normális...

Hogyan tudnék ezután normális életet élni?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, de nagyon komoly üvegtesti homály alakult ki nálam fél évvel ezelőtt. Depressziós voltam akkor, remélem nincs köze a kialakulásához. Annyira zavar a fekete folt a szemeimben, hogy nem tudom elvégezni a hétköznapi teendőimet. Nagyon érzékeny a fényre is a szemem. Az orvosok nem tudnak segíteni. Elmúlhat még?
2011. dec. 1. 08:02
1 2
 11/12 Bence87 ***** válasza:

Ettől nem kéne, hogy fájjon a szemed, az mástól van. Szemorvos mit mond?

Hát nagyon rossz hírt mondok neked: csak kétféleképpen lehet kezelni, de egyik sem ajánlott.

Az egyik a lézer, de az nagyon drága, és nem is biztos, hogy nálad használ. És nagyon kevesen végzik ezt a lézeres dolgot.

A másik a Vitrectomy (nemtom magyarul a nevét): [link]

De ez nagyon veszélyes beavatkozás, tényleg csak végső esetben szabad, mert sok szövődménye van.

Nem lehet, hogy a stressz miatt van ez nálad? Kicsit kéne várni, illetve stresszt oldani, attól csökkenhet.

2011. dec. 6. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy vagy? Hogy van a szemed?
2012. aug. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!