Hogyan tudnék ezután normális életet élni?
Üvegtesti homály állítólag erősebb rövidlátáshoz kapcsolódik általában.Igen, szerintem lehet depressziótól is."Elfojtott könnyek"....Sírd ki magad jól , aztán engedd el a problémáid.
Ha nem is múlik el teljesen, idővel sokat javulhat.A nagy dózisú c-vitamin, vagy a látásjavító táplálékkiegészítők segíthetnek és sokat használhat a szemtorna is, ha rendszeresen végzed.A tökéletes látás szemüveg nélkül című könyvet érdemes lenne beszerezned, abban rengeteg hasznos tanácsot találhatsz.Üvegtesti homályra is van benne okos javaslat.Nekem , amíg lelkesen követtem az utasításokat, sokat használt.Üvegtesti homályokkal nekem is meggyűlt a bajom, nekem valami könnycsatorna, vagy orrmelléküreg elzáródásom volt, emiatt állandóan könnyezett a szemem,a szélre volt nagyon érzékeny és sokszor begyulladt, aztán jöttek ezek a repkedő foltok.Mostanra sokat javult, már csak ritkán veszem észre.Elmúlik biztos neked is.
Persze, és köszönöm.
Csak szeretnék azért jól ki nézni, mert sokkal szebbnek érzem magam szempillaspirállal a suliban. De ezek szerint lemondhatok arról, hogy minden nap festem..
Pontosan milyen a "nagyon komoly üvegtesti homály"? nekem is van ilyenem egyébként, tudom miről beszélsz. Viszont mindenkinek más erősségű. Én pl. csak akkor látok néhány úszó homályt, ha fényben ránézek pl. fehér lapra, a kék égre vagy szürke felületetre. Szerencsére este egyáltalán nem látom őket.
Sajnos semmilyen gyógymód nincsen, kivéve az, amikor kiszívják az üvegtested, és felöltik új anyaggal, de ez nem ajánlott, mert nagy a kockázata.
A műkönny tényleg nem ér semmit, az csak annak jó, aki rengeteget olvas, vagy monitorozik és kiszárad a szeme.
Akkor már többet érnél szerintem a kamillás lemosással, vagy használhatsz esetleg szemvidító füvet is, de annál vigyázni kell, hogy ne legyen túl erős a főzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!