Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Árpám van, holnap mehetek suliba?

Árpám van, holnap mehetek suliba?

Figyelt kérdés
Még nem voltam dokinál, elmenjek, vagy elég itthon kezelni?
2011. nov. 23. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha durva akkor orvos ír fel kenőcsöt és/vagy szemcseppet.

TobraDex, Tobrex stb.

Ha ilyen, akkor orvos : [link]

Ha nem akkor kamillás borogatás, pihentetés.

2011. nov. 23. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem volt már árpám, mentem vele dokihoz, meg úgy is volt, hogy nem mentem. Ha nem mégy vele, jobban jársz! Nem is láttam a kenőcstől semmit, és nem segített hamarabb gyógyulni, mintha nem is használtam volna.

Csinálj nedves gézzel dunsztkötést rá, hamarabb kifakad, és gyógyul!

2011. nov. 23. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

mehetek suliba, vagy inkább maradjak otthon kezelésre?

2011. nov. 23. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan, mint képen amit belinkeltem, akkor menj orvoshoz. Ha szebb go iskola (ez nem ok a lógásra).
2011. nov. 23. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

nyugodtan menj. xD

nekem volt egy időszak, hogy szinte rendszeresen volt fél évig, sok mindenben nem akadályozott. kicsit kellemetlen, de nem betegség, nincs tőle lázad, stb.

lógásügyileg ha jó fej a tesitanárod és/vagy anyád, írass vele felmentést, fél szemmel azért elég nehéz néhány dolgot csinálni. :D De amúgy tesizni is nyugodtan lehet. XD

Doki igazából sokat nem tud tenni, ha nagyon ronda jégárpád van, kiműtik. Szerintem elég kamillázni.

2011. nov. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!