Ha valaki nyálazza a szemét, az használ neki?
Figyelt kérdés
Hallottam egy idős emberről,aki világéletében nyálazta a szemgolyóját,és 70évesen sem kell szemüveget viselnie.2009. máj. 10. 22:36
1/9 anonim 

válasza:

Hát szerintem nincs köztük összefüggés, egyszerűen csak szerencsés alkat és kész.
3/9 anonim 

válasza:

Genetika sokat számít a szemnél, amúgy lehet a pislogást helyettesítette a nyálazással. Én azért nem nyálaznám, hozzá nem bírnék nyúlni a szememhez :)
4/9 anonim 

válasza:

Van Erdélyben egy asszony, akihez olyan emberek járnak, akiknek belement valami a szemükbe. Nos ő úgy "gyógyít", hogy a nyelvével veszi ki az idegen tárgyat, tehát nyálaz, vagyis kinyalja. A róla készült riportot néhány éve láttam a TV-ben.
6/9 anonim 

válasza:

Azért azt megnézném én is mikor kinyal mondjuk egy zöld hályogot...
7/9 anonim 

válasza:

Nem figyeltél! Nem zöldhályogot "nyal" ki, hanem a szembe került idegen testeket, amit normális esetben szemész szed ki helyi érzéstelenítésben.
8/9 anonim 

válasza:

A magam részéről, ha a szemembe fúródna egy százas szeg -mint idegen test- biztos nem a szemnyalogató vénasszony után epekednék, hanem a balesetire akarnék jutni.
Azért a szemsérülések elég komolyak ahhoz, hogy ne az legyen az első gondom, egy nyanya a szememre cuppanjon és nyalogassa. Arról nem beszélve hogy ez kib***tt undorító, ki a fene vállal be ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!