Miért van levegő a kontaklencsémbe, mikor már feltettem?
Figyelt kérdés
Néhány hete van kontaklencsém...Eddig nagyjából jól meg berakni(kivenni nekem könnyű..:)De mostanában mikor berakom a szememre nem simul el,hanem nagy levegős részek vannak a lencsén ..de ettől kipislogom.....és ugyanúgy csinálom,mint eddig..és mégis levegős marad a lencse,de miéért,mikor szerintem helyesen csinálom??!!Vagy a lencsémmel van a baj??Ez még csak próbalencse...légyszives segítsetek,hogy tudjak gyakorolni!!!Köszönömm:)2011. okt. 15. 11:25
1/2 anonim válasza:
Miután beraktad meg kell mozgatni az ujjaddal.
Vagy a szemedet forgatni, és addig nem pislogni rá. Ez minden lencsénél így van. Betanításnál nem mondták? Általában kerül alá levegő, nem mindig, de nagyrészt. Ezzel nem lehet mit tenni, normális dolog.
2/2 A kérdező kommentje:
Már értem...egyébként..az optikában jól ment feltenni..valószinűleg ezért nem mondták..de itthon már nem megy..azért volt fura..Köszi a választ!
2011. okt. 16. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!