Ez most milyen mértékű színvakság nálam? (Lent)
Figyelt kérdés
Véletlen rátaláltam a következő oldalra:
Ez egy nagyon részletes színvaksági teszt. Az amolyan közönségesebb tesztnél sohasem buktam el, ahol sok kis pöttyből számokat írnak ki, ott mindig tökéletes színlátó vagyok, de ennél a következő lett az eredmény:
Vagyis akkor vagy a legjobb színlátó, ha 0 pontod van a 99-ből. Az enyém mennyire súlyos szerintetek ha 7 pontom van? (20/F) Többiekére is kíváncsi vok.
2011. okt. 14. 23:49
11/15 anonim válasza:
owo. nekem 91 pontom lett :O 14 éves lány vagyok elvileg nem színtévesztő. de lehet hogy én értettem félre a feladatot..:S nem az volt a feladat hogy a legszélső színhez legközelebb esőt kell mellérakni és így kialakítani egy átmenetes színskálát? :s ha nem akkor mi?:o
12/15 anonim válasza:
Jól tudod, a színskálát kell felállítani. Sztem csináld meg mégegyszer úgy, h alaposan megnézed.
13/15 anonim válasza:
mostmár csak 8 lett az 52 helyett:)
14/15 anonim válasza:
Híííí!! :D
Elsőre 4 pontot csináltam, másodikra pedig 0! :D
Szakmai ártalom lehet, mert én is grafikus. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!