A szemem kék, de sokszor "bezöldül". Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 23:14
1/8 anonim 

válasza:

Nem tudom, de nekem is. :D Vicces.
2/8 anonim 

válasza:

kék vagy zöld szeműeknél gyakran előfordul,hogy változik a szemszín árnyalata,színe.semmi para,nem te vagy egyedül
4/8 anonim 

válasza:

Az enyém alapból szürkészöld, de van amikor kék, v kékeszöld,esetleg szürke. Szóval ez normális. (:
5/8 anonim 

válasza:

Az én szemem barna és amikor 3 hónapos koromban bezöldült, akkor vették észre nálam a zöld és a szürkehályogot. Persze lehet, hogy a kék szeműeknél ez gyakori,de azért szerintem menj el szemészhez.
6/8 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy a kedvüktől függ :) Egyik barátnőmnek pl alapból világosbarna a szeme, de azt mondta, h ha szomorú, akkor inkább zöldes. :)
7/8 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 2009-04-26 23:58 XD
Ehhez van egy hozzáfűzni valóm:Mikor Bruce Banner bekattan Hulk Lesz (tehát zöld a szeme) és amikor Hulk bekattan?
Chuck Norris lesz xD (tehát fekete a szeme)
Bocs nem akartam kihagyni
8/8 kissj705 válasza:
Ha a kék szemre rájön egy sárga árnyalat, akkor bezöldülhet (kék+sárga=zöld).
Sárga árnyalatot úgy tudom okozhatnak májproblémák, magas koleszterinszint, de a sok só fogyaszása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!