Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szemem kék, de sokszor...

A szemem kék, de sokszor "bezöldül". Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem is. :D Vicces.
2009. ápr. 25. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
kék vagy zöld szeműeknél gyakran előfordul,hogy változik a szemszín árnyalata,színe.semmi para,nem te vagy egyedül
2009. ápr. 26. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
te vagy Hulk.
2009. ápr. 26. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Az enyém alapból szürkészöld, de van amikor kék, v kékeszöld,esetleg szürke. Szóval ez normális. (:
2009. ápr. 28. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én szemem barna és amikor 3 hónapos koromban bezöldült, akkor vették észre nálam a zöld és a szürkehályogot. Persze lehet, hogy a kék szeműeknél ez gyakori,de azért szerintem menj el szemészhez.
2009. júl. 10. 20:09
 6/8 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy a kedvüktől függ :) Egyik barátnőmnek pl alapból világosbarna a szeme, de azt mondta, h ha szomorú, akkor inkább zöldes. :)
2010. márc. 16. 18:49
 7/8 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 2009-04-26 23:58 XD

Ehhez van egy hozzáfűzni valóm:Mikor Bruce Banner bekattan Hulk Lesz (tehát zöld a szeme) és amikor Hulk bekattan?

Chuck Norris lesz xD (tehát fekete a szeme)

Bocs nem akartam kihagyni

2010. júl. 28. 22:38
 8/8 kissj705 válasza:

Ha a kék szemre rájön egy sárga árnyalat, akkor bezöldülhet (kék+sárga=zöld).

Sárga árnyalatot úgy tudom okozhatnak májproblémák, magas koleszterinszint, de a sok só fogyaszása is.

2010. szept. 24. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!