Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Gyártanak dioptriás körlencsét?

Gyártanak dioptriás körlencsét?

Figyelt kérdés

ha igen nyilván majd konzultálok a szemészemmel, csak hogy menyire lenne fölösleges egyáltalán erről beszélni, van olyan gyártó aki dioptriásban is készít körlencséket vagy esélyem sincs?

bocs a kategóriáért, de az eredetiben senki nem válaszolt...

2011. aug. 26. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Hallod, mi a rosseb az a körlencse? Én a bolhák miatt aggódtam, még nekem se válaszoltak, de már mindegy, ráér reggel. Segítesz, segítek? Csak annyit árulj el, mi az a körlencse.
2011. aug. 26. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Aham, utánanéztem, kis hazánkban nem engedélyezett, úgyhogy a szemésszel nem tudsz erről konzultálni.

A koreai gyártmányban meg nem bíznék. Szerintem ők nem gyártanak dioptriásat, és amúgy sem szabad rendesen sokáig hordani (ha hihetünk a HVG-nek)

2011. aug. 26. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Sztem ha circle lens-t írsz, többen megértik mit akarsz. Tudtommal nem gyártanak, és ha szemésszel konzultálsz, majd jól nem fogja ajánlani egyáltalán sehogy, mert nem tesz jót a szemnek. Persze 1-1alkalom még nem gáz, de rendszeresen nem kéne hordani. :S

Illetve gyártani valószínűleg gyártanak, csak hozzájutni lesz itt kb lehetetlen.

2011. aug. 26. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

első válaszolónak és aki nem tudná pedig: ez egy olyan kontaktlencse ami megnöveli a szem iriszméretét

link: [link]

2011. aug. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!