Vajon miért látok ilyen érdekes dolgot a szememmel (bőv. Lent)?
Figyelt kérdés
Amikor jobban hunyorgok, ilyen érdekes dolgot látok a szememmel, ami átlátszó, és nem csak a körvonala van meg hanem benne is olyan izék. Több is van, de nem egyforma és ilyen érdekes is van amiről nem tudom mi. Szinte el sem tudom mondani. Van, amelyiket a bal szememmel látom (tehát ha a balt becsukom, nem látom a jobbal). És egy főforma is van. Nem értem, mitől lehet ez és miért. Tapasztalt valaki hasonlót, vagy tudjátok, mi ez?2011. aug. 23. 11:25
1/12 anonim válasza:
Ilyen szerintem mindenkinek van, ha erősebben összeszorítja a szemeit és hirtelen kinyitja.
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem úgy van hogy ha hunyorgok akkor van de valamikor anélkül is látom csak nem olyan erősen.
2011. aug. 23. 11:30
3/12 anonim válasza:
Ilyen kis úszó izéket, olyan mintha a mikroszkóp alatt néznéd, meg ilyen fekete foltokat?
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmit! Akkor tudod, miről van szó.
2011. aug. 23. 11:35
5/12 A kérdező kommentje:
Fekete folt az nem nagyon van csak talán 1-2 helyen pici fekete pötty
2011. aug. 23. 11:35
6/12 anonim válasza:
Igazából nem tudom mi az de nekem is van néha :) pl ha világosra megyek, eleve fényre érzékenyek a szemeim, nem tudom köze van e hozzá!
7/12 anonim válasza:
ilyen nekem is szokott lenni amikor belenézek valami fényes dologba,pl tv nézés után vagy gépezés után is
szerintem semmi jelentősége nincs
8/12 anonim válasza:
ilyen úszó valamiket én is szoktam látni. legutóbb napozáskor láttam, amikor nagyon nagy volt a fény. nem tudom, mik azok.
9/12 anonim válasza:
azok kis érdarabkák, hamar elmúlnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!