Káros a szememnek ha 1 hete 1cm-ről nézem a monitort?
má voltam szemészeten, lessz uj 1 heten belül.
A régi meg valahol a szúnyog sziget közelében a víz alján valahol poshad.... :D
De az a lényeg h addig mit csináljak?
hát szerintem, addig ne nagyon nézd a monitort, csak ami nagyon sürgős, hallgass rádiót,jó zenéket -
És tartalék szemüveget is kellene csináltatani - azért ez így nem jó...
1 ne gépezz
2 ne kamuzz, mert nem tudod 1 cm-ről nézni a képernyőt, mivel útban van az orrod + -3 D esetén az éles látótávolság kb 10-12 cm lehet saccra, mert most nincs kedvem kiszámolni + 1 cm-ről nem is láthatod a teljes képernyőt
3 hogy a szarban lehet elhagyni egy szemüveget?...én is szoktam úszni az enyémben még víz alatt is szoktam menni vele és sose hagytam el (és én tényleg nem látok nélküle szart se (-7,25) - anyád tuti örül a több tízezre kiadásnak
Azért az 1 cm erős túlzás :=). Tényleg nem tesz jót a gépezés, de szemüvegben sem. És miért tart ilyen sokáig a szemüvegkészítés? A vision expressz 1 óra alatt, az ofotért és a legtöbb optikus 1-2-3 nap alatt elkészíti az új szemüvegedet.
(+4,5 -es a szemüvegem)
Najó!
1. kösz a helyesírásos poént, tood nem mindenki ír gépnél úgy mint irodalom órán, én speciel naon gyorsan írok, ezért ilyen az írásom....
2. Nem kamuzok, gondolom ti is értettétek a lényeget, h olyan közel hajolok a monitorhoz h kifolyik a szemem!
3. A felbontásos scárnak kössz, le is vittem a felbontást 800x600-ra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!