Miért? És mit tegyek (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok.Szóval az lenne a problémám hogy ma reggel arra ébredtem hogy a szemem vérben volt és ilyen furcsa ragadós dologgal volt tele.Egy picit be is van dagadva.Az első dolog hogy beteg vagyok (lázam van,köhögök,fáj a torkom és nincs hangom) ebből gondoltam hogy talán kötőhártyagyulladás lehet de nem vagyok biztos benne mivel tegnap előtt vettünk egy tengerimalacot és hát eléggé sokat simogattam és lehetséges hogy utána megvakartam a szemem és allergiás vagyok.De ebben sem vagyok biztos mert már volt tengerimalacom és semmi bajom nem volt. Szóval ez most mi ? Valami ötlet hogy mivel kezeljem vagy irány az orvos esetleg egy sima borogatás elég lenne?2011. aug. 6. 22:39
1/4 anonim válasza:
hát hasonló volt velem is ..borzasztó véres volt a szemem és nekem is termelt váladékot(szerintem valamit beledörzsöltem)... óránként visin-eztem..1 nap alatt elmúlt... de ez csak a szemeden segít ..szerintem irány a doki ..jó gyógyulást =)
2/4 anonim válasza:
A "ragadós dolog" inkább kötőhártya gyulladásra utal, amit persze lehet, hogy a malacozás utáni, koszos kézzel történt szemvakargatással kaptál el, de nem tudható 100%-ra. Mindenképpen menj el szemészetre, de addig is mosogasd testhőmérséletűre hűtött kamillateával.
3/4 anonim válasza:
1. K*rd ki a p*csába azt rágcsálót. Nem higiénikusak és veszélyesek az egészségedre
2. VISIN VISIN VISIN!
3. Ne Tévézz-GÉPEZZ-OLVASS KÖNYVET!
4. Hoppálé meggyógyultál!
4/4 anonim válasza:
Irány az orvos,hidd el,többet tud mondani,mint mi !!!!!!!!
A tengerimalacnak lehet,hogy nincs köze hozzá,ugyanakkor lehet,hogy rád ragasztott valami kórságot,vagy csak allergiád lett tőle. Nem jelent semmit az,hogy már volt tengerimalacod.Jegyezd meg: az allergia egy bomba.
Aláírás: Valaki,akinél senki sem ismeri jobban az allergiát,csak maguk az orvosok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!