Szivárványlejány kérdése:
Gyakori szemgyulladás. Mitől?
Figyelt kérdés
pár hónaponta jelentkezik,és mindig amikor reggel felébredek,érzem hogy szur a szemem,egy vörös,és ömlik a könny belole.olyankor egész nap érzékeny a fényre.és mindig csak a jobb szemem.igaz,azt operálták refluxra(születésemkor nem tudtam kinyitni a szemem),és attol picit nyitva is van a szemem amikor alszom....gondoltam arra,hogy "kiszárad" éjjel,vagy hogy belemegy a hajam.de ez honaponta jelentkezik,és szerintem lehetetlen hogy mindig ez okbol gyulladjon be...föleg mindig éjjel...
tanácsot valaki tudna adni?köszönöm elöre is.
2011. aug. 4. 16:57
1/2 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen tüneteim voltak, elmentem dokihoz és kiderült hogy elkaptam vmi herpeszes szaruhártyagyulladást.Kaptam kenőcsöt pár nap alatt jobb lett. A doki azt mondta hogy magában a herpeszvírus mindenkinél van, de ha stresszelsz v legyengül az immunrendszer akkor erősebben előjön.Mindenképpen nézesd meg mert ha neked is ez van és nem kezeli maradandó szövődménye is lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen.én már voltam vele szemorvosnál,és irt fel valami cseppeket,hogy ha fáj,akkor cseppentsek bele,de semmit sem segitett.az meglehet,hogy az immunrendszerem is legyengült,meg a stressz sem kizárt...ha nem marad el ez a gyakori gyulladás,akkor tényleg valamit csinálnom kell....addigis köszönöm
2011. aug. 7. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!