Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemtorna együtt? Szemtréning...

Szemtorna együtt? Szemtréning tanfolyam/előadás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

szeretném valakivel közösen elkezdi a szemtornát. távolra nem látok, 1.75-ös mindkét szemem.

Szeretném mielőbb megjavítani, de ha többen csináljuk sokkal könnyebb! ez biztos!

ki tart velem?:)

esetleg tapasztalatok már megjavult látású olvasóktól?:)

2011. júl. 18. 17:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

szia :)

még csak most vettem fel msn-re

ha gondolod vedd fel te is :)

meg engem is :

perzsamalac@hotmail.com

várunk szeretettel! hárman biztos még jobb lesz!

2011. júl. 24. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Felvettelek msn-re, de idáig csak téged. Nem szeretek senki msnjére szó nélkül, váratlanul "betoppanni".

Hány óra körül szoktatok "edzést" tartani?:) Mikor legyek gépközelben?

2011. júl. 26. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Elnézést, itt vagyok én is. :)

Eddig még nem tartottunk edzést, mert sajnos nem jutottam géphez az utóbbi két napban. Engem is felvehetsz nyugodtan és megegyezhetnénk egy közös tornaidőpontban :) Kinek hány felel meg? Jobb ha együtt végezzük, mert én hajlamos vagyok elfelejteni és ellustálkodni :)

2011. júl. 26. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Felvettelek téged is.:)

2011. júl. 26. 21:26
 15/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelne a szemtorna csoportos űzése! Biztos, hogy jó motiváció lenne a másik tapasztalata, érzése is, meg bátoríthatnánk egymást!

Az én msn címem: bognarbazsi@gmail.com

Bárki vegyen fel nyugodtan, aki szívesen csinálná közösen a látástréninget. A legjobb az lenne, ha minél többen gyűlnénk össze! :)

Balázs

2012. febr. 19. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!