Szemtorna együtt? Szemtréning tanfolyam/előadás? Tapasztalatok?
szeretném valakivel közösen elkezdi a szemtornát. távolra nem látok, 1.75-ös mindkét szemem.
Szeretném mielőbb megjavítani, de ha többen csináljuk sokkal könnyebb! ez biztos!
ki tart velem?:)
esetleg tapasztalatok már megjavult látású olvasóktól?:)
szia :)
még csak most vettem fel msn-re
ha gondolod vedd fel te is :)
meg engem is :
perzsamalac@hotmail.com
várunk szeretettel! hárman biztos még jobb lesz!
Szia!
Felvettelek msn-re, de idáig csak téged. Nem szeretek senki msnjére szó nélkül, váratlanul "betoppanni".
Hány óra körül szoktatok "edzést" tartani?:) Mikor legyek gépközelben?
Elnézést, itt vagyok én is. :)
Eddig még nem tartottunk edzést, mert sajnos nem jutottam géphez az utóbbi két napban. Engem is felvehetsz nyugodtan és megegyezhetnénk egy közös tornaidőpontban :) Kinek hány felel meg? Jobb ha együtt végezzük, mert én hajlamos vagyok elfelejteni és ellustálkodni :)
Sziasztok!
Engem is érdekelne a szemtorna csoportos űzése! Biztos, hogy jó motiváció lenne a másik tapasztalata, érzése is, meg bátoríthatnánk egymást!
Az én msn címem: bognarbazsi@gmail.com
Bárki vegyen fel nyugodtan, aki szívesen csinálná közösen a látástréninget. A legjobb az lenne, ha minél többen gyűlnénk össze! :)
Balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!