Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha ismersz egy jó szemészt,...

Ha ismersz egy jó szemészt, lehetőleg közel Miskolchoz, akkor írd le légyszíves?

Figyelt kérdés

Piros a szemem, ég, szúr, viszket, fáj, könnyezik, csipásodik váladékozik, mindent csinál...(xd)

A Megyei Kórházba jártam eddig, de most már kezd elegem lenni, mert minden tavasszal és nyáron ott ülök a szemészeten.

A házi porra, por- és lisztatkákra vagyok allergiás, de ezeknek egyébként is télen van a szezonjuk, de akkor semmi bajom nincs.

Lehetőleg ne kuruzslót, meg természetgyógyászokat ajánljatok, hanem egy rendes szakembert!

Bocsi, ha hosszú lett. :$

2011. júl. 17. 20:19
 1/2 maryjane89 válasza:
nem lehet hogy kötőhártya gyulladás kezdeti stádiuma? egyik barátnőmnek is ilyen tünetei voltak, és kötőhártya gyulladása lett. persze ahogy írtad valószínű allergia, de szerintem érdemes lenne megkérdezni
2011. júl. 17. 20:41
 2/2 anonim válasza:
szerintem is kötőhártya gyulladás.
2011. júl. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!