Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Adnátok valami tippet, hogyan...

Adnátok valami tippet, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és most lettem szemüveges, de kontaktlencsét szeretnék hordani, amikor csak lehet. Viszont van egy problémám, egyszerűen nem tudom betenni. A próbatanításon sem a doktornő sem én nem tudtam betenni, valami védekező mechanizmus megálljt parancsol és mindig becsukom a szemem; pedig nem akarom :(
2011. júl. 15. 09:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ijesztő videó :D:D:D akkor én nem keresek rá, megnézem amit belinkeltél
2011. júl. 15. 09:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha rendesek, akkor igen, szerintem segítenek.

Egyébként ha nem nagyon rossz a szemed, (az enyém -0,75/-1) akkor egész napod sz.gépezéshez (munka) én nem ajánlom, nekem nem jött be, én csak ált. hétvégente használom, moziba, szabadidős dolgokhoz. De persze majd meglátod:-)

2011. júl. 15. 09:56
 13/21 anonim ***** válasza:
igen, van egy olyan, hogy 'how to put on contact lens', vagy valami hasonló, és az első 20 másodperc csak egy kontaktlencsés kép, várod, hogy mi lesz már, aztán ez a tipikus hulla fejű, sikítós ijesztgetés lesz belőle...hát meglepődtem:-D
2011. júl. 15. 09:57
 14/21 A kérdező kommentje:
:D:D:D akkro jobb, h nem láttam. Viszont megnéztem, amit küldtél. Na, én a step 6nél akadok el; a pasinak csak mozog picit a szemhéjja, az enyém becsukódik elképesztő erővel, még szempilla is marad az ujjamon. Igen, nem állandóan szeretnék lencsét hordani, de szeretném, hogy meglegyen a lehetőségem arra, hogy a szemüveg otthon marad :)
2011. júl. 15. 09:59
 15/21 A kérdező kommentje:
haha, megvan az ijesztgetős is :D
2011. júl. 15. 10:01
 16/21 anonim ***** válasza:

én két újjal szoktam kifeszíteni

és nyisd ki kicsit a szád, anno valahol olvastam, hogy a szempilla festésnél is segít, azt már nem tudom, miért is, de nekem bevált:-))

2011. júl. 15. 10:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak én festem magamra a napi make - upot nyitott szájjal :D nagyon köszönöm, hogy segítettél nekem, írok, ha sikerült.
2011. júl. 15. 10:13
 18/21 anonim válasza:

Nekem fél év volt, mire először sikerült beraknom...Akkor is az orvos rakta be!!(Nekem is autómatikussan becsukodótt a szemem, és kipislogtam) És kb fél év után most van az, hogy reggel 5 perc alatt simán megtisztitom, és berakom... A kiszedése nehezebb volt számomra..Szerencsére nekem anyukám is hord lencsét, így ha nekem nem sikerült, ő mindig kiszedte az enyémet.. (Mennyit hisztiztem miatta :D) De ma már megtanultam, hogy nekem úgy jó, ha előtte kiszárítom a szemem ( nem pilogok egy kis ideig) és akkor egyből kijön... Most azt hiszem a 2.hete hogy egyből kitudtam szedni! Neked sok sikert, és kitartást!!

15L

2011. júl. 15. 15:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm! :) nekem sajnos a Doktornő sem tudta betenni :) Így ma is megyek egy optikába próbálkozni...reméljük a legjobbakat. Igen, szerencse, hogy Édesanyád tud segíteni, az én környezetemben sajnos nem sok a kontaktlencsés; szemüveges is alig.
2011. júl. 15. 15:38
 20/21 anonim válasza:

Sikerült? :)

tegnap 15:15

2011. júl. 16. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!