Nagyon nehezen teszem fel a lencsémet, és sokszor nehezen is jön ki. Ma már kb 3x próbálkoztam. Megtanulom valaha?
Ne idegeskedj! :) Nekem már 12 éve van lencsém, és a betanulás a szemészeten egy óra volt. Később itthon 1-1 óra mire kivettem, betettem. Irtó bénán ment. Sőt, volt hogy sírtam is, mert nem tudtam kivenni és megrémültem.
Mostmár 2 mp kivenni berakni, tükör sem kell hozzá, és kb fél hónap alatt jutottam el idáig, tehát gyorsan.
Arra vigyázz, hogy ne legyen száraz a szemed, mikor kiveszed, inkább cseppents bele egy csepp szemcseppet, mert akkor sokkal könnyebben kijön.
Nekem is kellett az elején fél óra/szem :D
Egy órával kellett hamarabb kelnem ha mentem suliba. Én úgy szoktam, hogy ráteszem a szememre,és húzgálom kicsit jobbra-balra a szememen,és úgy jobban megtapad és nem marad az ujjamon. Ne aggódj, egy idő után rutin lesz :)
köszi a válaszokat, tökre igazatok van, már egész jól megy, ráéreztem :D
de van most még egy problémám, az egyik lencse/akármelyik szemembe rakom bele/ nagyon szúr. már kb 4x tisztítottam, de mindkét szememben szörnyű (u.a. dioptriás lencséim vannak) most jó alaposan letisztogattam és szemcsepp. most is a szemembe van de még mindig könynezek egy kicsit, elviselhető. a lencsén nem látok szakadást vagy karcolást, max néha ilyen buborékokat, kis pici szálakat ilyesmiket amiket persze leszedek. ilyen kerülhetett rá? fura mert a másik tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!