Mennyibe kerülnek és milyenek a dioptriás napszemüvegek?
Figyelt kérdés
szeretnék egy olyan napszemüveget, amiben látok is szóval dioptriásat. voltam pár optikában, azt mondták hogy nem mindegyik napszemüvegbe lehet tetetni. no, most akkor ez mitől is függ? és még azt is hallottam, hogy van ilyen-olyan, szuperextra védőréteg meg minden nyavaja, persze jó pénzért. nekem tökéletesen elég lenne egy olyan lencse ami sötét, és látok is benne. szóval semmi extra, úgysem hordanám olyan sokat. nemtudjátok hogy mennyibe kerülne vidéken (Miskolc), ha én vinném a szemüveget.2009. márc. 31. 17:29
1/3 anonim válasza:
egy csomó dologtól függ: dioptriától, akarod-e vékonyíttatni, stb. és általában nem a keret a drága, sajnos
2/3 anonim válasza:
Az üveg sokkal drágább lenne, mint a keret. Utóbbira minden 2. optikában adnak kedvezményt, van ahol 60%-ot is. Függ a dioptriától, ahogy nő úgy megy fel az ár és 3-as felett véknyítottat szoktak javasolni, az + pénz. És a színezésről még nem is beszéltünk. Jobban jársz ha veszel kontaktlencsét (netről már 6-8 ezrer Ft/félév) és így olyan napszemcsit hordassz amilyet akarsz. Vagy veszel fényre sötétedő üveges szemcsit, az is szokott akcióban lenni ingyen kerettel, csillagászati összegű lencsével.
3/3 A kérdező kommentje:
netről lehet rendelni? semmi orvosi rendelvény? valaki link?
2009. ápr. 1. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!