Miskolc, Santa Lucia egészségcentrumban lézeres szemműtét?
Vélemények, tapasztalatok érdekelnének, mert sehol semmit nem találok róla! :(
Köszönöm!
#7. hozzaszolo voltam.
-2, -3 körül volt a dioptria. Mostanra ugyanúgy látok szemüveg nélkül, mint régen szemüvegben. A miskolci Santa Lucia-ban csináltattam. A jó tanács: írd össze az összes kérdésed és kérdezd meg az orvostól.
Számomra meglepetés volt, az hogy két évvel a műtét után is szemcseppeket használok. Ez havi egy tubus systan ultra szemcseppet jelent. Érdemes bekalkulálni a megtérülésbe.
8 as válaszoló, írtam neked privit, nagyon megköszönném, ha tudnál nekem válaszolni!!!
Az előző kommentelő vagyok.
Sziasztok! nem akarok új topicot nyitni ezért itt hadd kérdezzem. Egyszerre műtik mindkét szemet, vagy napos/hetes/hónapos eltéréssel? Évek után is szemcseppet KELL használni meg napszemüveget, stb állandóan?
Aki írta a részletes élménybeszámolót... évek utáni tapasztalatai milyenek, romlott esetleg a látása?
Szia! Nekem Pesten volt a műtét, de a lényeg ugyanaz.
Egyszerre műtik mindkét szemet. Cseppenteni nem kell évekig, talán pár hónapig (10 éve volt a műtét, már nem emlékszem pontosan). Nekem szerintem romlott a látásom, de még így is jobb, mint szemüveggel vagy lencsével. A napszemüveg viszont nagyon kell még most is. Nekem fáj a szemem, ha nincs rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!